Saat 15:00'a kadar olan siparişlerinizi aynı gün teslim ediyoruz.
Kapat

Soğuk kış günleri içerisinde çiçek yetiştirmek isteyen kişiler özel olarak bu zamanlarda yetişen bitkilere yönelmektedir. Her bir çiçek belirli mevsim aralıklarında büyümektedir. Kış ayında yetişen ve büyüme gösteren soğuğa karşı kış çiçekleri hem estetik görünüm sunmakta hem de kolay bakılmaktadır. Arelia Flowers içerisinde yer alan bu çiçekler dayanıklı çiçekler olarak bilinmektedir.

kis-cicekleri.jpg

Harika kokuya ve görünüme sahip olan bu kış çiçeği ürünleri Arelia Flowers tarafından hazırlanmaktadır. Yılbaşı çiçeği soğuğa en dayanıklı olan çiçek türlerinden biridir. Arelia Flowers adresinde yer alan ürünlerin her biri kış aylarında solmayan ve dayanıklılığını tüm mevsim koruyan çiçeklerdir. Üstelik kış döneminde bu tarz çiçeklerin büyütülmesi ortama güzel ve temiz bir hava kazandırmaktadır.

Kış mevsiminde çiçek bakmak isteyen kişiler için soğuğa dayanıklı olan çiçek türleri önerilmektedir. Yaz kış bakımı kolay olan yılbaşı çiçeği de bu türler arasına girmektedir. Üstelik çam benzeri küçük saksı bitkileri de bakımı kolay ve hızlı büyüme gösteren çiçeklerdir. Orkide çiçekleri soğuk havalara karşı en dayanıklı olan çiçeklerden biridir. Web sitemiz üzerinden orkide siparişi oluşturabilirsiniz.

Soğukta Büyüyen Kış Çiçekleri Nelerdir?

Soğukta büyümeye devam eden kış çiçekleri orkide, küpe çiçeği, şebboy ve yılbaşı çiçeği olarak bilinmektedir. Tüm bu çiçek çeşitleri estetik görünümü ve hoş kokusu ile tercih edilmektedir. Özellikle soğuk kış günlerinde çiçek siparişi vermek ve hediye etmek isteyen kişiler bu aylarda büyüme gösteren ürünlere yönelmektedir.

Her biri uzun süreli bakım olanakları sunan bu çiçekler kışın soğuğa karşı en dayanıklı olan çiçek türleri olarak bilinmektedir. Bu aylarda satın alınan her bir çiçek estetik görünüm sunmaktadır. Karın beyazlığının yanı sıra bu çiçekler renkli bir görünüm yaratmaktadır.

Orkide çiçekleri soğuk havalara karşı dayanıklılık gösteren ve en sevilen çiçek türlerinden biridir. Yalnız kış aylarında değil dört mevsim tercih edilmektedir. Aynı şekilde bu çiçekler yarı gölge alanlarda da büyümeye devam etmektedir. Bakımı kolay kış çiçekleri ile soğuğa dayanıklı çiçeklerin bakımı son derece kolaydır.

Bu kış çiçeklerinin her biri renkleri ile göz kamaştırmaktadır. Aynı zamanda küçük çiçekleri ve saksı bitkisi olması da uzun süreli yetişme imkanı sunmaktadır. Pek çok kişi bu kış çiçeklerini satın alarak dört mevsim içerisinde de kolay bir şekilde bakımını yapmaktadır.

Estetik Görünüm Sunan Kış Çiçeği Orkide

Estetik görünüm sunan kış çiçeği orkide en sevilen çiçek türlerinden biridir. Doğrudan güneş almayan orkide bitkisi kış aylarında büyüme gösteren ve çiçek açan bitkilerden biridir. Kış mevsiminde çiçek yetiştirmek isteyen kişilerin en sık tercih ettiği çiçek türlerinden biridir.

Özellikle son zamanlarda pek çok kişinin severek büyüttüğü çiçek çeşitlerinden biri orkide olarak bilinmektedir. Güneşe maruz kalmadan yetişen bu çiçek köklerin açıkta kalması ile doğal ışıktan yararlanmaktadır. Aynı zamanda düşük derecelere kadar inen havalarda da büyümeye devam etmektedir.

Hercai Menekşe İle Kış Mevsiminde Çiçek Bakımı

Hercai menekşe kış aylarının en sevilen çiçek çeşitlerinden biri olarak bilinmektedir. Göz önünde bakılan çiçek çeşitlerinden biri menekşedir. Farklı renklerde açan çiçekleri ortama eşsiz bir görünüm kazandırmaktadır. Düşük derecenin altındaki yetişmiş çiçek çeşitlerinden biridir. Özellikle menekşe kış ve karlı havalarda büyümeye devam eden bir bitkidir.

-30 derece ve altında büyümeye devam eden çiçekler arasına girmektedir. Aynı zamanda yapraklanın kalın ve tüylü olması onu soğuk havalara karşı korumaktadır. Bu sayede çok daha uzun yıllar yetişmeye devam etmektedir.

Kış Aylarının En Sevilen Çiçeği Çuha Bakımı

Kış aylarının en sevilen çiçeği çuhadır. Güçlü yapraklara sahip olan çuha çiçeği donmaya karşı da dayanıklı bir bitkidir. Aynı zamanda yaz kış demeden büyüme gösterir. Kış aylarında en çok tercih edilen çiçeklerden biri olarak bilinir. Nemli toprakta kökleri çok daha hızlı uzamaya ve yerleşmeye başlar. Farklı çiçek renkleri ile göz dolduran çiçek türlerinden biridir.

Cam önünde yetişen çuha bitkisi dışardan da estetik bir görünüm sunmaktadır. Özellikle kasım ve mayıs aylarında çiçek açmaktadır. Ekstra bir çiçek sulama ihtiyacı duyulmayan ve toprağı hep nemli kalan bitkilerdendir.

Kış Mevsiminde Büyüme Gösteren Sıklamen Çiçeği

Kış mevsiminde büyüme kaydeden sıklamen çiçeği özellikle gölge yerlerde daha hızlı büyümektedir. Kireçsiz toprak seven bu çiçek dışarı alanları sevmektedir. Ev ortamına uygun değildir. Özellikle dışarı ve soğuk havaları severek kış aylarında daha iyi büyüme göstermektedir. Sıklamen çiçeği peyzaj tasarımlarında da sık sık kullanılmaktadır. Dayanıklılığı ile kış aylarında dışarı alanlarda tercih edilen bitki türlerinden biridir.

Kış ortamını ve soğuğu seven bu çiçek 15 derecenin altına düşmeyecek şekilde bir ortamda bulunmalıdır. Bu nedenle nemli ortamlardan uzak kalmalıdır. Arelia Flowers tarafından hazırlanan sıklamen çiçeği doğru yetiştirme ile hızlı büyüme kaydeder.

Rengarenk Görünümü İle Kış Çiçeği Olan Şebboy

Rengarenk görünümü ile kış aylarının en sevilen çiçek çeşitlerinden biri şebboydur. Şebboy özellikle cam önü için uygun olan çiçek çeşitleri arasına girmektedir. Otsu bir bitki olan şebboy uzun yıllar yaşamaktadır. 50 ila 80 cm kadar büyüme gösterir. Aynı zamanda zengin toprakları severek daha iyi uyum sağlar.

Şebboy çiçeği 10 dereceye kadar ısı düşüklüğüne dayanıklıdır. Soğuk havalarda büyümesi istenen çiçeklerden biridir. Şebboy en eşsiz saksı bitkileri arasına girmektedir. Her ortama uyum sağlayan bu çiçeğin yetiştirilme şekli hem kolay hem de oldukça başarılıdır.

Yılbaşı Aylarının Sevilen Çiçeği Yılbaşı Çiçeği

Yılbaşı aylarında sıkça tercih edilen ve bu aylarda tekrar popüler hale gelen çiçek çeşitlerinden biri yılbaşı çiçeğidir. Kaktüs ailesi içerisinde yer alan bu çiçek 30 cm uzunluğuna gelmektedir. Özellikle suya ihtiyaç duymayan ve kendi içerisinde yer alan su ile uzamaya devam eden bu çiçek ekim ile ocak ayları içerisinde çiçek açmaktadır.

Sarkan bir bitki türleri arasına girmektedir. Her ortama uyum sağlar ve su ile güneşe ihtiyaç duymaz. Kış çiçekleri üzerinde araştırma yapan kişiler için eşsiz bir seçimdir. Arelia Flowers adresi içerisinde yer alan bu çiçek soğuğa en dayanıklı bitkidir.

Soğuk Havalara Dayanıklı Olan Küpe Çiçeği

Küpe çiçeği süs bitkisi grubu içerisinde yer alan ve kuru olmayan çiçek çeşitlerinden biridir. Yarı gölge ortamlarda daha estetik ve hızlı bir şekilde büyümektedir. Bu bitki iki renkte çıkmaktadır. Boyu ise yaklaşık 15 cm kadar uzamaktadır. Küpe çiçeği kış çiçeklerinin en sevilen türlerinden biridir. Kış aylarında ev ortamında büyüyen ve dayanıklılığı ile inanılmaz bir görüntü oluşturan çiçeklerden biridir.

Kış Aylarında Çiçek Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Kış aylarında çiçek bakımı için her bir çiçek türü incelenmelidir. Yapılan çiçek bakım araştırması ile bu bitkilerin hangi ortamlarda ve hangi koşullar altında yetiştirilmesi gerektiği öğrenilmelidir.

Ortama Temiz Hava Kazandıran Kış Çiçekleri Nelerdir?

Ortama temiz hava kazandıran kış çiçekler arasında,

  • Çuha,
  • Yılbaşı çiçeği,
  • Küpe çiçeği,
  • Orkide
  • Şebboy

yer almaktadır. Temiz kokusu ve ortamı yenileyen havası ile pek çok kişinin tercihidir. Bu çiçek türleri kışın soğuk havalara karşı yüksek oranda dayanıklılık sağlayarak büyümeye devam eder.

Whatsapp