Saat 15:00'a kadar olan siparişlerinizi aynı gün teslim ediyoruz.
Kapat

Ofis çiçeği, çalışma alanlarını daha güzel ve iç açıcı hale getirmenin en güzel yollarından biridir. Çalışma alanlarında dikkat dağınıklığına yol açan gürültü, ışık yetersizliği ve benzeri birçok faktör bulunmaktadır. Bu sebeple ofis ortamlarının havasını değiştirecek aynı zamanda odaklanmayı kolaylaştıracak bitkileri çalışma alanlarında bulundurmak çalışma ortamımızın enerjisini değiştire cektir. Ofislerde tercih edilen çiçekler bulunduğu ortamdaki çalışanların performansını,konsantras yonunu arttırmaya iyi gelen ve kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakan bitkilerdir.Bitkilerin içinde bu lundurduğu yeşil renk kişilere huzuru hatırlatmaktadır.

ofisler-icin-en-uygun-bitki-onerileri.jpg

Bu sebepten dolayı işveren, ofiste çiçek kullanımını oldukça tercih etmektedir. Bunun yanında sevdiklerinize hediye göndereceğiniz ofis masa çiçekleri de, onlar üzerinde pozitif etkilere sebep olacaktır. Çünkü ofis ortamları, bazen ev ortamlarından daha çok vakit geçirilen mekânlar arasın da yer almaktadır. Ofis ortamları, kişilerin ruh hali üzerinde de oldukça önemli etkilere sahiptir. Bu sebeple ofis masa çiçekleri gün içerisinde çalışırken kişiler üzerinde, oldukça olumlu ve huzur verici etkilere sahiptir.Araştırmalara göre ofis masasında bulunan çiçekler, kişilere enerji vererek çalışma verimliliğinin artmasına sebep olmaktadır. Aynı zamanda ofiste bulunan çiçekler, ortamı renkli bir havaya büründürür.

Bu nedenle her mevsim üstünde çiçek bulunan bitkiler seçmek, oldukça doğru bir tercih olacaktır. Bu sebeple size ve bakım yapacak vaktinize uygun çiçekler seçmelisiniz. Onlarla ilgilenmek için çok fazla vaktiniz bulunmuyorsa, daha az sulanan çiçekleri tercih etmek daha doğru olacaktır. Ofis ortamında bulundurulabilecek ofis saksı çiçeklerine öneri olarak, şu çiçekler oldukça hoş tercihler olacaktır;

  • Barış Zambağı
  • Aloe Vera
  • Şans Bambusu
  • Yasemin
  • Kaktüs
  • Dağ Kekiği
  • Yelken Çiçeği
  • Nane
  • Areka
  • Orkide
  • Adaçayı

Bu ve bunun gibi daha birçok ofis çiçekleriyle, ortamdaki enerjiyi ve havayı değiştirerek çalışma verimini arttırmaktadır.

Ofise Huzur Getirecek 5 Ofis Çiçeği

Hemen hemen günün büyük bir bölümünün geçirildiği ofislerin daha yaşanabilir bir hale gelebil mesi oldukça önemlidir. Çünkü kişiler, çalıştıkları alanları kaliteli bir hale getirmek isterler. Bunlar da çiçeklerle mümkündür. Ofis masa çiçekleri çalışma ortamlarına kattığı şıklık ve enerji değişimi sayesinde, işverenler ve çalışanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. İşte ofis çiçekleri tercih leri için bazı öneriler;

Barış Zambağı (Barış Çiçeği, Yelken Çiçeği): Barış zambakları, şık ve gösterişli görüntüsü sebebiyle tercih edilen ofis saksı çiçekleri, arasında yer almaktadır. Sıklıkla tercih edilen ofis çiçekleri arasında yer alan bu çiçekler, güneş ışığına çok gerek duymayan, kuru ofis ortamına da daya nıklılık gösterecek ve ofisin atmosferini doğal bir şekilde temizleyecek olan bitkilerdir. Kişilerin za manının büyük bir bölümünü geçirdiği ofislerdeki atmosferi temizleyecek bu çiçeklerin, büyümesini ve gelişmesini beklemek onlar için değer bir durumdur.

Kalp Yapraklı Deve Tabanı: Ofiste kullanılacak çiçekler arasında yer alan kalp yapraklı deve tabanları, yetiştirilmesi oldukça kolay bitkiler arasında yerini almaktadır. Havadaki oksijen seviyesini arttırarak çalışan kişilerin daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlar. Tüm bunların yanı sıra insan ruh hali üzerinde de büyük bir etkisi olduğu bilinmektedir.Bu çiçekler, sık sık kesildiği takdirde ofis ortamlarında saksılarda, oldukça hoş bir tercih olarak kullanılabilmektedir.

Deve Tabanı: Bu çiçekler, kalp yapraklı deve tabanları ile aynı özelliklere sahiptir. Ofis ortamlarındaki yarattığı etki ve şık görüntüsüyle, oldukça tercih edilen çiçekler arasında yer almaktadır.

Kaktüs: Kaktüsler, ofis masalarında sıklıkla yer alan bitkiler arasında yer almaktadır. Bu bitkiler radyasyon emilimi yaparak, ortamdaki negatifide almaktadır. Bu çiçekler ofis ortamlarında güneş ışığına yakın alanlarda oldukça uzun süre yaşayacak bitkiler arasında yerini almaktadır.

Areka Bitkisi: Ofis ortamları genel olarak kuru ve havasız ortamlardır. Areka bitkisi, oldukça ideal ofis çiçekleri arasında yer almaktadır. Doğal solunum yapması ile havadaki toksinleri yok eder. Böylece ofis ortamındaki nem dengesini ayarlar.

Ficus Bitkisi (Ficus Benjamin): Bu bitki en popüler ofis çiçekleri arasında yer almaktadır. Çalışma ortamında stres yoğunluğu oldukça fazladır. Bu bitkiler ortamdaki stresi alarak, kişileri rahatlatıcı özelliğe sahiptir. Birçok farklı bitki çeşidi bulunan bitkiler, yıllar boyunca ofis ortamındaki enerjiyi düzenlemeleriyle bilinmektedir. Ficus bitkisi de, tam olarak bu amaca hizmet etmektedir. Bu yüzden sevdiklerinin çalıştığı mekânlara onları mutlu etmek için çiçek gönderenler ve işverenlerin, oldukça tercih ettiği çiçekler arasında yer almaktadır.

Daha birçok çiçekle ofis ortamındaki atmosferi pozitife çevrilebilir, böylece daha canlı bir çalışma ortamı yaratılabilir.

Büyük ve Küçük Ofis Bitkileri

Ofis bitkileri, iç mekânlarda sıklıkla tercih edilen ferah ve sağlıklı çalışma ortamları yaratan öğeler arasında yer almaktadır. Bu bitkiler çalışma ortamları içinde, birçok fayda sağlamaktadır. Bu bitkiler ofislere şıklık ve güzellik katmanın yanı sıra ortamda bulunan stresi ve negatif enerjiyi azalt maktadır. Tüm bunların yanı sıra ofis bitkilerinin bakımıda oldukça kolaydır. Düşük maliyetli olma ları sebebiyle de, birkaç tane bakılabilme şansıda mümkündür.

Aynı zamanda bu ofis çiçekleri, büyük ofis çiçekleri ve küçük ofis çiçekleri olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

Büyük ofislerde alanın genişliği ile birlikte büyük ve dikkat çekici ofis çiçekleri kullanmak, hem mekânı şıklaştıracak güzel bir görüntüye sebep olacak, hemde ortamdaki negatifi temizleyecektir. Büyük ofislerde yer alabilecek büyük ofis çiçeklerinden bazıları şunlardır;

Deve Tabanı: İç mekanlarda ve genellikle ev ortamında tercih edilen bu çiçekler, ofis ortamları içinde oldukça doğru tercihler olacaktır. Bakımı oldukça kolay olan bu bitki çok fazla suya ihtiyaç duymamaktadır. Ofis ortamında bakılacak olan bu çiçekler için dikkat edilmesi gereken, deve tabanlarının güneş ışığından mahrum kalmaması gerektiğidir.

Bambu: İnce ve uzun bir bitki olan bambular,ortama kattığı zarafet sebebiyle ofis çiçekleri arasın da en çok tercih edilen çiçekler arasında yer almaktadır. Bu çiçekler suda yetiştirilmelidir. Fakat ofiste yetiştirmek için tercih edilen bambular, sürgün kısımlarından kesilerek köklenmesi beklen meli daha sonra ister suda ister bir saksıda toprağa dikilerek yetiştirilmelidir.

Ficus Bitkisi: Bu çiçekler,olumsuz hava koşullarından oldukça etkilenen bir bitkidir. Bu nedenle ofis ortamlarında tercih edilen bu çiçekler, rüzgârdan korunmalı kaloriferden uzak tutulmalıdır. Sulama çiçeğin toprağı tamamen kuruduktan sonra yapılmalıdır. Bu şekilde oldukça sağlıklı büyüyecek olan ficus bitkisi, ofis ortamlarına oldukça şıklık katacaktır.

Bunun yanı sıra küçük ofis bitkileri de, bulunmakta ve ofis masalarında şıklığı sağlamakla birlikte ofiste çalışanlara huzur vermektedir. Bu bitkilerden bazıları ise şunlardır;

Kaktüsler: Ofislerde masaların üzerinde sıklıkla karşılaşılan bir çiçektir. Çevresindeki negatifi emme gibi bir özelliği bulunan bu çiçekler, bulundukları ortamı oldukça hoş göstermekle birlikte bakımı da oldukça kolaydır.

Orkideler: Birçok renge ve çeşide sahip olan bu çiçekler, zarif görünümü ile bulundukları ortama oldukça şık bir hava katmaktadır. Bu çiçekler çok fazla suya ihtiyaç duymamaktadır. Toprağı kuru dukça sulama yapmak oldukça idealdir. Ofis ortamlarında, masa üstünde oldukça hoş duracak böylece ortamın enerjisini yükseltecektir.

Çin Para Ağacı: Çin para ağacı farklı ve hoş görüntüsüyle şık saksılarda, ofis ortamlarına yakı şacak bitkiler arasında yer almaktadır. Sıklıkla tercih edilen bu çiçekler, yaydığı pozitif enerjiyle beraber ofis ortamındaki çalışanlarında daha verimli çalışmasını sağlayacaktır.

Çiçek Açan Ofis Bitkileri

Ofislerde tercih edilen çiçekler etrafa sağladığı pozitif enerji ve çalışma verimliliğinin arttırmasının yanı sıra ortama katacağı şık görüntüler sebebiyle de, oldukça tercih edilmektedir. Ofis çiçeklerin de çiçek açan türlerde oldukça tercih edilmektedir. Bunlardan bazıları şunlardır;

Atatürk Çiçeği: Ofislerde sıkça tercih edilen Atatürk çiçeği, yumuşak toprakları sevmektedir. En güzel ofis çiçekleri arasında yer alan bu çiçek, ofis masaları üzerinde oldukça hoş duracaktır.

Telgraf Çiçeği: Güneşi seven bu ofis çiçekleri bulundukları ortama yaydıkları pozitif enerjiyle beraber, ofis ortamındaki çalışanlarında enerjisini yükseltecektir.

Yılbaşı Çiçeği: Bu ofis masa çiçeği, verimli bir toprakta oldukça güzel gelişecek ve bulunduğu ortamın havasını temizleyerek daha verimli çalışmayı sağlayacaktır.

Ofis Bitkisi Sipariş Ver

Ofis bitkileri bulundukları ortamın, atmosferini değiştiren çiçeklerdir.Bunun yanı sıra enerji veren bir özelliğe sahiptir. Kişiler çalışma ortamında oldukça stresli olabilmektedir. Bu çiçekler, negatifi emerek ortamda pozitif bir hava yaratmakta ve ortamı dinginleştirici bir özelliğe sahiptirler.

Çiçekler,kişilerin birbirini mutlu etmek için tercih ettiği muazzam hediyelerdir. Ofis ortamında ve stres içinde çalışan sevdiklerinizi mutlu edebilmek için ofis bitkilerinden sipariş vererek, bulunduk ları mekânın enerjisini yükseltebilir onları değerli hissettirebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey, birçok çeşidi bulunan ofis bitkileri arasından tercihinizi yaparak sev dikleriniz için sipariş vermek ve onların gününü güzelleştirmektir.

Whatsapp