Saat 15:00'a kadar olan siparişlerinizi aynı gün teslim ediyoruz.
Kapat

Doğum günleri, herkes için oldukça özel ve önemli günlerden biridir. Bu özel günlerde herkes kendini değerli hissetmek ister. Bu özel günde hediyeleşmek, insanlar arasındaki sevginin ve ilişkinin daha da kuvvetlenmesini sağlayacak, aynı zamanda kişileri oldukça onurlandıracaktır. Özellikle doğum günü hediyeleri, sevdiğinize yeni yaşında güzelliklerle karşılaşması temennisini en doğru şekilde ifade edebileceğiniz yöntemlerden biridir.

dogum-gunu-cicegi-onerileri.jpg

Bu şekilde hediyelerle, duygu ve düşüncelerinizi karşı tarafa en doğru şekilde iletebilirsiniz. Özel ve anlamlı günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek ve ihmal etmemek, onları oldukça değerli hissettirecektir. Sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeler arasında yer alan çiçekler hiç şüphesiz ki en doğru ve zarif hediye seçeneğidir. Oldukça narin ve aynı zamanda zarif bir görünüme sahip olan çiçekler, güzel duyguların en somut ve doğru ifade ediliş biçimidir.

Sevdiklerinize tercih edebileceğiniz çiçek çeşitleri arasında birçok farklı tür bulunmaktadır. Bu çiçek aranjmanları, birçok çiçek arasından seçilen çiçeklerle hazırlanmış, şık ve aynı zamanda karşınızdakini özel hissettirecek hediyeler arasında yer almaktadır. Doğum günlerinde tercih edilen çiçekler arasında yer alan bazı özel ve anlamlı çiçekler şunlardır;

  • Orkide
  • Papatya
  • Gül
  • Lilyum
  • Gerbera
  • Karanfil
  • Lisyantus
  • Hüsnüyusuf
  • Lale
  • Menekşe
  • Şakayık
  • Sümbül

Ve daha birçok farklı renk ve türde çiçeklerle hazırlanmış doğum günü çiçekleri tercih edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz bu özel çiçeklerle hazırlanmış şık çiçek buketleriyle, sevdiğiniz kişiye muazzam bir sürpriz yaparak onu mutlu edebilir ve unutulmaz bir gün yaşamasına vesile olabilirsiniz.

Doğum Gününde Hangi Çiçekler Alınabilir ?

Sevdikleriniz için yılın en önemli ve kendisi için en anlamlı gün olan doğum günleri, kutlanmaya değer günler arasında yer almaktadır. Tabii ki bu özel ve önemli günde, onların mutluluğuna mutluluk katmak isteyebilir, onların yüzünde tebessüm oluşturmayı hayal edebilirsiniz. İşte bu noktada, çiçek göndermek onlar için önemli olan bir günde oldukça değerli hissetmelerini sağlayacaktır. Doğum günü gibi özel bir günde sevdiklerinize alınabilecek en bilindik ve anlamlı çiçekler aşağıda yer almaktadır;

Orkideler: Farklı renk ve çeşitleri ile son günlerde özel günler için oldukça tercih edilen orkideler, ifade ettiği anlamlarla da sevdiğiniz kişiye duygularınızı en samimi şekilde gösterebileceğiniz çiçekler arasında yer almaktadır. Orkideler genel olarak zarafeti ve masumiyeti simgelemektedir.

Farklı renklere sahip orkide çiçekleri, kendi içerisinde de bambaşka anlamlar ifade etmektedir. Beyaz orkideler saf sevgiyi, mor orkideler asaleti, sarı orkideler dostluğu, fuşya orkideler samimiyeti ve mavi orkideler ise büyük aşkı simgelemektedir. Sevdiklerinize doğum günü gibi onlar için özel olan bu günlerde şık seramik saksılarda tercih edeceğiniz orkideler, onları bir hayli özel ve önemli hissettirecektir.

Papatyalar: Narinliği ve saf güzelliği sembolize eden papatyalar, mutluluğu temsil etmesiyle de bilinmektedir. Papatya çiçekleri ile hazırlanmış çiçek buketi aranjmanları, doğum günlerinde karşınızdaki kişinin ona olan duygularınızı en derin ve içten şekilde hissetmesini sağlayacaktır.

Güller: Güller, özel günlerde tercih edilen çiçekler arasında ilk sırada yer almaktadır. Birçok farklı çeşidi ve rengarenk görüntüsü ile zarafeti ve asaleti temsil eden bu özel çiçekler, doğum günleri için de oldukça şık tercihler arasında yer almaktadır. Farklı renkleri ile bambaşka anlamlar içeren bu çiçeklerle hazırlanmış buketler oldukça dikkat çekicidir.

Kırmızı güller aşkı, sarı güller arkadaşlık ve sonsuz minnet duygusunu, turuncu güller sevimliliği ve ikili ilişkiler arasındaki duyguları, mavi güller eşsizliği, pembe güller mutluluk ve tatlılığı, beyaz güller ise saf sevgiyi ve masumiyeti simgelemektedir. Doğum günlerinde tercih edeceğiniz bu şahane çiçekler, sevdiklerinizi bir hayli özel hissettirecektir.

Lilyumlar: Lilyumlar, zarif ve asil duruşlarıyla özel günlere oldukça yakışan çiçeklerdir. Saflığı ve yeniden doğuşu simgeleyen bu çiçekler, doğum günlerine oldukça yakışan ve sürpriz yapılan kişiyi bir hayli etkileyecek olan çiçekler arasında yer almaktadır. Yeniden doğuşun sembolü olan bu çiçekler, doğum günlerinde günün anlamına yakışacak çiçeklerden biridir.

Gerbera: Gerbera çiçekleri, çiçek buketi aranjmanlarında sıklıkla kullanılan ve birçok farklı rengi ile bambaşka anlamlar içeren zarif çiçekler arasında yer almaktadır. Doğum günlerinde tercih edilebilecek olan bu özel çiçekler, en saf haliyle güven duygusunu ifade etmektedir. Sarı, pembe, turuncu, kırmızı, lila, yavruağzı gibi birçok özel renkle buket aranjmanlarında yerini almaktadır. Sizler de sevdiklerinizi değerli hissettirmek istediğiniz zamanlarda, bu özel çiçekleri tercih edebilirsiniz.

Karanfiller: Bu zarif çiçekler, aşkı ve sıcaklığı temsil etmeleriyle bilinirler. Her renginin kendi içinde temsil ettiği anlamları bulunan bu narin çiçekler, doğum günlerinde karşınızdaki kişi için tercih edebileceğiniz nadide çiçekler arasında yer almaktadır.

Lisyantuslar: Pembe, beyaz, eflatun ve bu renklerin tonlarına sahip olan lisyantuslar, genellikle zarafeti ve asaleti temsil ederler. Sevdiklerinize duygularınızı en doğru şekilde ifade etmek istediğiniz bu özel günlerde tercih edebileceğiniz zarif çiçekler arasında yer almaktadır.

Bunlar gibi birçok farklı renge ve türe sahip olan çiçek seçenekleriyle hazırlanmış şık buketlerle, sevdikleriniz için yılın en önemli günlerinden biri olan doğum günlerinde zarif sürprizler yapabilir ve böylece karşınızdaki kişiyi değerli hissettirebilirsiniz.

En Güzel Doğum Günü Çiçekleri

Doğum günleri, herkesin kendisini değerli hissetmesinin yanı sıra özel olduklarını fark etmeleri için de olağanüstü günlerden biridir. Sevdiklerinize kendisini değerli hissettirecek alternatif hediyeler arasında yer alan çiçekler, karşınızdaki kişinin önemli olduğunu hissetmesini sağlayacak olan şık sürprizler olacaktır. Sevdikleriniz için doğum günlerinde tercih edebileceğiniz birkaç çiçek önerisi ise şunlardır;

Hüsnüyusuf : Bu çiçekler, farklı renkteki çiçekleri ile bambaşka anlamlar ifade etse de, genel olarak mükemmelliği temsil etmektedir. Doğum günlerinde sevdiklerinize göndereceğiniz bu özel çiçekler, onların sizin gözünüzde ne kadar mükemmel ve özel olduklarını hissettirmek için oldukça doğru tercihler arasında yer almaktadır.

Laleler: Zarafetiyle bilinen laleler, birçok farklı rengi ile birlikte birden fazla anlama sahiptir. Beyaz laleler masumiyeti, siyah laleler ulaşılmazlığı, sarı laleler neşeyi ifade etmektedir. Lalelerden hazırlanmış gösterişli ve şık buketlerle, karşınızdaki kişiyi bu özel ve anlamlı günde oldukça mutlu edecek ve yüzlerinde gülümsemeye sebep olacaksınız.

Menekşeler: Şık saksılarda hediye olarak tercih edilebilecek menekşeler, alçakgönüllülüğü ve bağlılığı temsil ederler. Bu sebeple çiftlerin özel günlerde birbirlerine hediye olarak tercih ettiği çiçekler arasında yer almaktadır. Sizin için özel bir anlam ifade eden sevdiğiniz kişiye, doğum gününde bu çiçekleri tercih etmek, ona olan bağlılığınızı gösterebilmek adına doğru bir yöntem olacaktır.

Şakayıklar: Narin ve zarif şakayıklar, doğum günü gibi özel günlerde sıklıkla tercih edilen çiçekler arasında yer almaktadır. Şefkati sembolize eden bu çiçekler, sevdikleriniz için oldukça doğru bir tercih olmanın yanı sıra, onların değerli ve özel hissetmelerini de sağlayacaktır.

Sümbüller: Sümbül çiçekleri, zarif görüntüsüyle sonsuz sevgi ve bağlılığı sembolize etmektedir. Karşınızdaki kişiye sümbül çiçeği hediye etmek, onu sonsuza kadar seçeceğinizi ve ona görünmez bir bağ ile bağlı olduğunuzu anlatmak için oldukça doğru tercihler arasında yer almaktadır. Bu çiçeklerin uzun ömürlü olması sebebiyle de, doğum günlerinde sıklıkla tercih edilen çiçekler arasında yerini almıştır.

Doğum Günü Kutlamaları İçin Çiçek Önerileri

Doğum günlerinde, karşınızdaki kişinin doğduğu için mutlu olduğunuzu ve bu özel günü hatırladığınızı gösterebilmek adına hediye almak isteyebilirsiniz. Bu hediyeler arasında çiçekler, ifade ettikleri anlamlar ve duyguları karşı tarafa en samimi ve doğru şekilde ifade edebildikleri için sıklıkla tercih edilmektedir. Doğum günlerinde sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz çiçek önerilerinden birkaçı aşağıdaki gibidir;

Vazoda Çiçek: Doğum günlerinde günümüzde sıklıkla tercih edilen çiçekler arasında vazo çiçekleri yer almaktadır. Şık ve gösterişli bir vazoda yer alan vazo çiçekleri ile sevdiklerinize hayatınızda var oldukları için teşekkür edebilir, doğum günlerini tüm samimiyetinizle kutlayabilirsiniz.

Taze Çiçek: Taze çiçekler, doğum günlerinde sıklıkla tercih edilen bir diğer çeşitten biridir. Taze çiçekler, renkleri ve ortama yaydıkları mis gibi kokularla, bulundukları ortama güzellik katmaktadır. Sevdiklerinize bu taze çiçeklerle hazırlanmış bir buket hediye ederek, onları mutlu edebilir ve değerli hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Saksı Çiçeği: Yaşam alanlarının vazgeçilmezi olarak bilinen saksı çiçekleri, doğum günlerinde vazgeçilmez hediyeler arasında yer almaktadır. Özel ve modern görüntüleriyle bu çiçekler, sevdikleriniz için oldukça özel bir hediye olacaktır. Her baktıklarında sizi hatırlayacakları bu çiçeklerle, onlar için özel olan bu günde yüzlerinde tebessüme sebep olabilirsiniz.

Whatsapp